Διαβάστε πως μπορείτε να ευχαριστήσετε και να ανακουφίσετε τον παρτενέρ σας με ένα απολαυστικό ερωτικό μασάζ, ανάλογα με το ζώδιό του...
 
Κριός
Ο Κριός συσσωρεύει το μεγαλύτερο άγχος γύρω από την περιοχή του κεφαλιού, λόγω του ότι έχει συνεχώς εκατομμύρια ιδέες και σκέψεις. Το πιο θεραπευτικό και ευχάριστο μασάζ για τον Κριό είναι το μασάζ κεφαλής οποιουδήποτε είδους – εστιάστε ιδιαίτερα στο μέτωπο και στην περιοχή του ναού. Το Shirodhara – το αργό στάξιμο ελαίου στο τρίτο μάτι στη μέση του μετώπου είναι ιδιαίτερα ηρεμιστικό για τον Κριό.
Ταύρος
Κανείς δεν απολαμβάνει την επουλωτική επιρροή της ανθρώπινης επαφής όσο ο Ταύρος! Όταν ο Ταύρος βρίσκεται σε στρες, η ένταση πηγαίνει στο λαιμό και την περιοχή του προσώπου. Οι Ταύροι επωφελούνται περισσότερο από τα αργά και βαθιά μασάζ του αυχένα και του προσώπου. Τα Aromatherpy μασάζ χαλαρώνουν τον Ταύρο.
Δίδυμοι
Ο Δίδυμος κυβερνά τους άνω ώμους και τα χέρια. Οι Δίδυμοι μπορούν να απελευθερώσουν πολύ άγχος με μασάζ στο χέρι, στον βραχίονα, στον κάτω αυχένα και στο ώμο. Οι Δίδυμοι τείνουν να έχουν ευαίσθητο νευρικό σύστημα, επομένως όλο το σώμα χρειάζεται απαλό μασάζ με χαλαρωτική μουσική, καθώς μόνο αυτό μπορεί να ηρεμήσει τα νεύρα τους.
Καρκίνος
Ο Καρκίνος ρυθμίζει όλα τα υγρά του σώματος και έτσι ένα απαλό, μακρύ λεμφικό μασάζ, το οποίο παίρνει τους χυμούς τους, απομακρύνει τις συσσωρεύσεις τοξινών και στρες. Αυτό προκαλεί εξαιρετική επούλωση για τον Καρκίνο, ειδικά γύρω από την περιοχή του μαστού και της μασχάλης. Ένα απαλό μασάζ στο στομάχι ανακουφίζει επίσης τους στομαχικούς πόνους, γι ‘αυτούς που έχουν τέτοιες ευαισθησίες.
Λέων
Ο Λέων συσσωρεύει την μεγαλύτερη ένταση γύρω από την περιοχή της άνω πλάτης και της ραχοκοκαλιάς. Συνήθως οι Λέοντες έχουν προβλήματα στην πλάτη και πρέπει να αποσυνδέσουν αυτούς τους κόμβους με βαθιά μασάζ πλάτης, με κάποια πίεση. Ο Λέων δεν έχει ανάγκη τόσο το απαλό μασάζ, αλλά περισσότερο το δυναμικό, που θα λύσει τις περιοχές με μεγάλη ένταση.
Παρθένος
Η Παρθένος είναι το ζώδιο με την πιο ευαίσθητη υγεία όλων. Έχουν ευαίσθητο δέρμα και συνήθως δημιουργούν τοξίνες εύκολα. Τα περιστασιακά αποτοξινωτικά επιθέματα του σώματος που απορροφούν τις τοξίνες, μπορούν να κάνουν θαύματα γι ‘αυτούς. Δοκιμάστε ένα επίθεμα λάσπης της Νεκράς Θάλασσας που εξαλείφει τις δημιουργηθείσες τοξίνες Στη θεραπεία μασάζ, θα πρέπει να επικεντρωθεί στη μεσαία πίσω περιοχή.
Ζυγός
Οι Ζυγοί τείνουν να συγκεντρώνουν την περισσότερη ένταση γύρω από το κάτω μέρος της πλάτης. Τα βαθιά μασάζ ιστού σε αυτήν την περιοχή, σε συνδυασμό με την σωστή στάση, μπορούν να κάνουν θαύματα γι ‘αυτούς! Οι Ζυγοί επωφελούνται επίσης πολύ από τα μασάζ κεφαλής καθώς ο Κριός κυβερνά το κεφάλι και είναι το σύμβολο απέναντι στον Ζυγό.
Σκορπιός
Τα πιο ευαίσθητα μέρη του Σκορπιού είναι τα εσωτερικά και εξωτερικά σεξουαλικά και αποβολικά όργανα! Πώς γίνεται μασάζ σε αυτά;! Τα ταντρικά, αισθησιακά μασάζ μπορούν να θεραπευτούν πολύ για τον Σκορπιό. Ο Σκορπιός κυβερνά επίσης την ενέργεια της κουνταλίνι στη βάση της σπονδυλικής στήλης, έτσι ώστε να διεγείρει τα κέντρα στην “ουρά” μέσω μίας θερμής πέτρας ή των μασάζ με άμεση επαφή, που μπορεί να είναι εξαιρετικά καταπραϋντική και να τους εξισορροπήσουν!
Τοξότης
Ο Τοξότης κυβερνά τους γλουτούς και τους μηρούς, οι οποίοι τείνουν να έχουν πολύ ένταση, καθώς και μυϊκούς ή νευρικούς κόμβους. Κανείς δεν απολαμβάνει και δεν επωφελείται τόσο πολύ από ένα μασάζ γλουτών και μηρών, όσο ένας Τοξότης! Το βαθύ μυϊκό μασάζ είναι πολύ χαλαρωτικό γι ‘αυτούς! Εφαρμόστε μεγαλύτερη πίεση!
Αιγόκερως
Οι Αιγόκεροι τείνουν να σκληραίνουν στους τένοντες, τα οστά και τους μυς με την πάροδο του χρόνου. Θα επωφεληθούν από μια σωστή θεραπεία των οστών, όπως αυτή που γίνεται στο μασάζ της Ταϊλάνδης! Ο Αιγόκερως είναι ένα ζώδια της ψύξης, οπότε τα μασάζ με λάδια θέρμανσης ή τα επιθέματα, κάνουν θαύματα για την ευημερία τους.
Υδροχόος
Οι Υδροχόοι έχουν ένα πολύ ευαίσθητο νευρικό σύστημα, επειδή ο Υδροχόος κυβερνά την ηλεκτρική ενέργεια στο σώμα. Οι θερμές πέτρες που τοποθετούνται στα τσάκρα και τα ενεργειακά κέντρα του σώματος, εξισορροπούν τα ηλεκτρικά ρεύματα και ξεκουράζουν την ένταση και τους περιστασιακούς σπασμούς στο σώμα τους. Οι αστράγαλοι είναι μια περιοχή συγκέντρωσης εντάσεων γι ‘αυτούς, οπότε το μασάζ προσδίδει μεγάλο όφελος.
Ιχθύς
Ο Ιχθύς δεν αγαπάει απλά, αλλά απολαμβάνει και επωφελείται από ένα καλό μασάζ ποδιών. Οι Ιχθύες κυβερνούν τα πόδια όπου υπάρχουν σημεία ενέργειας για όλα τα όργανα του σώματος – οι Ιχθύες είναι το μόνο ζώδιο που περιλαμβάνει τις ιδιότητες όλων των άλλων σημείων. Τα μασάζ με ρεφλεξολογία είναι εξαιρετικά χαλαρωτικά και αποτελεσματικό γι’ αυτούς! Οι Ιχθείς κυβερνούν επίσης τους λεμφαδένες, οπότε ένα μακρό λεμφικό μασάζ είναι θαυματουργό για αυτούς!
 
(Πηγή: oroskopos.tv)
(Φωτογραφία: google)